Human Design

Denk jij dat het leven maakbaar is?

Dat je alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt? Human Design beweert het tegendeel. Dit revolutionaire systeem gaat ervanuit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

Wat is Human Design?

Elk persoon heeft een eigen unieke blauwdruk. Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

De Human Design grafiek laat zien hoe uniek je bent en ontsluit specifieke en gedetailleerde kennis over jezelf met betrekking tot de persoonlijkheidsstructuur, kwetsbaarheden, talenten (kanalen) en sterke punten (ingekleurde centra) en waar je mogelijk geconditioneerd bent geraakt (witte of open centra).

Het doel van het Human Design systeem is om jou de kracht te geven je leven te leiden in overeenstemming met de eigen natuur en te weten wat juist is voor jou zonder daarbij afhankelijk te zijn van anderen.

Elke keuze die je maakt, bepaalt de koers van je leven

Of je alleen bent of lid van een gezin of familie, we maken allemaal keuzes.

Met betrekking tot inkomen en werk, huis, opleidingen, relaties etc. Deze keuzes hebben altijd invloed op je koers van je leven.

Human Design helpt om de juiste keuzes te nemen als jezelf, in de context van je leven als geheel. Je gaat beter begrijpen wat de impact is op jouzelf, jouw partner, kinderen en anderen om je heen en hoe jouw uniekheid en besluiten de onderlinge interactie beïnvloedt.

Ontwerp zonder titel

Wat heeft Human Design jou te bieden

 • Leren herkennen van de eigen mentale conditionering (en er minder onder te lijden)
 • Betere besluitvorming (innerlijke autoriteit)
 • Een levensstrategie die werkt voor jou (strategie)

Leer herkennen hoe je de eigen uniekheid kunt toepassen op het moment dat je voor een belangrijke beslissing staat of in een moeilijke situatie verkeert. Human Design nodigt je uit om te experimenteren met je eigen design.

Wil jij jouw unieke design leren kennen?

Dan kan ik jouw daar bij helpen

Jouw unieke Body chart

 • Wat zie je in jouw persoonlijke chart?

  • 9 centers: open (witte) en gesloten (gekleurde) blokjes;
  • 64 poorten: een reeks nummers;
  • 36 kanalen: witte, rode en zwarte lijnen.

  Centers laten zien waar jij jezelf bent (gekleurd) en op welke gebieden jij gemakkelijk(er) geconditioneerd (beïnvloed) kunt worden door de mensen om je heen (wit)

  Kanalen laten zien welke poorten jij bewust (zwart) en onbewust (rood) inzet; dus welke bewuste en niet/minder bewuste eigenschappen je hebt. Ook laten ze zien welke eigen-schappen jij met elkaar combineert. Daarmee laten ze jouw gift zien: jouw talent. Echter, zoals altijd geldt voor talenten, kunnen dit tegelijkertijd ook valkuilen zijn.

  Poorten staan voor een specifieke eigenschappen en hoe jij met deze eigenschappen een unieke bijdrage kunt leveren.

Chart uitleg